Média

Puzsér visszatért a megújuló Jazzy Rádióba, Nádas György a Klasszik Rádiónál kapott állást

puzsér (Array)
puzsér (Array)
Tegnaptól megújult a Jazzy és a vele tulajdonosi átfedésben lévő Klasszik Rádió is. Ennek nyomán Puzsér Róbert újra műsort kapott, méghozzá minden hétköznap 2 órán át hallható. Munkát kapott Nádas György is.

Két, azonos tulajdonosi körbe tartozó fővárosi vételkörzetű rádió, a Klasszik Rádió és a Jazzy is megújította műsorstruktúráját ettől a héttől, de néhány karrierhírrel is szolgálhatunk ennek kapcsán.

A Klasszik Rádió Nyitány című reggeli reggeli műsorát két műsorvezető, Bálint Edina és Rímer Péter vezeti. A rádiót működtető Target Media azt szeretné, hogy a reggeli sávban kulturális területen meghatározóvá váljanak.  A változások a délutáni műsorsávot sem hagyták érintetlenül: a Karinthy-gyűrű díjas humorista, zenész-színész Nádas György is csatlakozott a rádióhoz, melynek délutáni műsorát erősíti ezentúl.

Változik a rádió csatornahangja (station voice) is. Seder Gábor helyett ezentúl a Jászai Mari-díjas Mihályi Győző a rádió meghatározó hangja.

A Jazzy Rádióban pedig visszatért a médiakritikus-botrányember Puzsér Róbert és műsora, az Önkényes Mérvadó. Puzsér ezentúl két órát nap naponta, és hétfőtől péntekig 17 és 19 óra között hallható.

A Jazzy átalakítása során egyébként a beszélő magazinjaik műsorait hétvégére helyezik át.

Kovács László, a két rádió idén nyár elején kinevezett programigazgatója az átalakítás kapcsán arról beszélt, hogy reméli, ismét bebizonyosodik, hogy a rádió nem csak életképes, de képes a készülékek elé csalni a karakteres műsorok iránt érdeklődőket, a zenehallgatás érzését pedig átveheti a rádióhallgatás élménye.

Jól megy a rádiós cégnek

Mint korábban megírtuk, a két említett fővárosi rádiót működtető Target Media 382 milliós forintos nettó árbevétel mellett, 24,2 millió forintos adózott eredménnyel zárta a 2015-ös évet. Az összegből valamivel több mint 23 millió forintot osztalékként ki is fizettek a vállalkozás tulajdonosai, a MetroMedia Kft., a Belmond & Adams Magyarország Kft. és a Medialight Communications Magyarország Kft. részére. E vállalkozások Nagy Tamás magánszemélyhez, továbbá egy másik magánszemélyhez, Antal Zoltánhoz kötődnek.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

(Kiemelt képen Puzsér Róbert. Fotó: Pál Anna Viktória / 24.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik