Média

A Nemzeti Sport az MLSZ-szel szövetkezett

A Nemzeti Sport hivatalos médiapartneri megállapodást kötött a Magyar Labdarúgó Szövetséggel, és készülnek a foci EB-re.

Érdekel a content marketing?

banner_300x250_fiu_nlc_24
Jelentkezz a márciusban induló képzésre!

Elindult a visszaszámlálás a Nemzeti Sportban a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság kezdetéig. A hátralévő száz napban a sportnapilap, magazinjai és weboldala (NSO) egységes EB-arculattal, speciális rangadós tartalmakkal és nyereményjátékokkal hangolódik az eseményre. A Nemzeti Sport bejelentette azt is, hogy hivatalos médiapartneri megállapodást kötött a Magyar Labdarugó Szövetséggel.

Ennek köszönhetően „Elhozzuk Önnek Franciaországot” címmel a Nemzeti Sport állandó Eb-rovatában a következő száz napban folyamatosan helyet kapnak az Európa-bajnoksághoz és a magyar labdarúgó válogatotthoz kötődő cikkek. Az újság címlapján, a fejlécben szintén követhető lesz a 100 napos visszaszámlálás. A torna alatt pedig dedikált helyszíni stáb fogja elhozni olvasóinak és szurkolóinak a bajnokság legizgalmasabb mozzanatait.

A Nemzeti Sport Online (NSO) mellett külön Eb-microsite is indul, ahol kizárólag a franciaországi készülődéshez kötődő cikkek és videók kapnak helyet. Ezen az oldalon is követhető az NSO Tv legújabb saját gyártású sorozata: a 16 részes Eb-felvezető magazinnak Koczka Heni a háziasszonya és 2016. március 2. napjától heti rendszerességgel jelentkezik. A magyar válogatott játékosai mellett, külföldi túrák, interjú sorozatok színesítik majd a felkészülés időszakát.

A Nemzeti Sport-csoport hetilapja, a Képes Sport is készül a nyári tornára. A tartalmi felvezetés mellett, exkluzív együttműködési megállapodás értelmében március végétől a legnagyobb sztárokról készült limitált Eb-kártyákat, posztereket és mellékleteket kapnak az olvasók a magazin mellé.

„Az exkluzív print, online és videós tartalmak előállításához elengedhetetlen a Magyar Labdarúgó Szövetség partnersége. Büszkén jelenthetem be, hogy a Nemzeti Sport hosszú évek után ismét hivatalos médiapartnere a Magyar Labdarúgó Szövetségnek.”

– mondta Buzgó József, a Nemzeti Sport főszerkesztője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik