Média

Vezetői kinevezés a HD Groupnál

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2016. 01. 29. 13:58

Orbán Szilvia lett a HD Group kommunikációs ügynökségcsoport esemény és promóciós részlegének ügyfélkapcsolati igazgatója.

A mediapiac.com oldal arról is beszámolt, hogy az ügynökségcsoport rendezvényszervező és promóciós bevétele a 2014. évi duplázást követően 2015-ben rekordot ért el, megközelítették a nettó egymilliárd forintot.

Az elmúlt két évben régi vágyunk teljesült azzal, hogy kiléptünk a nemzetközi piacra, rendezvényekkel és promóciókkal voltunk jelen Horvátországban, Csehországban és Szlovákiában, és egyre több regionális megkeresésünk van. Büszkék vagyunk a bővülő ügyfélkörünk bizalmára és a tapasztalt, tehetséges stabil szakmai csapatunkra, amelyhez elismert szakértőként csatlakozott Szilvi. Közös célunk, hogy az elmúlt évek lendülete tovább erősödjön és a közép- kelet európai régióban szakmailag meghatározó ügynökséggé váljunk”

– idézik Duca Andreát, a HD Group ügyvezető partnerét.

Nagy szerepet játszott a döntésemben az is, hogy egyre több nemzetközi megbízással bír az ügynökség; már régi vágyam, hogy szaktudásomat külföldön is kamatoztathassam”

– nyilatkozta Orbán Szilvia a kinevezése kapcsán.

Orbán Szilvia
Orbán Szilvia

Orbán Szilvia szakmai gyakorlatát az Egyesült Államokban, Phoenixben teljesítette. Karrierjét a BGF KVIF Tourism and Hotel Management szakának elvégzése után az Accor-Pannonia Hotels Zrt. Központi Értékesítésén kezdte 2005-ben mint MICE Coordinator, majd nem sokkal később MICE Key Account Manageri pozícióba lépett elő, és a következő több mint 3 évben főbb feladatai az aktív sales és a rendezvények körül forogtak. Ő felelt többek között a csoporthoz tartozó 19 szálloda nemzetközi értékesítéséért. A szakember 2008-ban sikeresen pályázott a Novotel Budapest City és Budapest Kongresszusi Központ értékesítési és marketingigazgatói pozíciójára, ahol egy 10 fős értékesítési csapatot vezetett, illetve felelős volt a szálloda teljes értékesítési és marketing feladataiért. 2009–2010 között egy éven át a Hungexponál dolgozott értékesítési és marketing igazgatóként, és felépítette a vendégrendezvényekre szakosodott csapatot. 2010-ben ismételten visszatért a Novotel Budapest City és Budapest Kongresszusi Központ értékesítési és marketingigazgatói pozíciójába, ahol egészen 2015 év végig tevékenykedett.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Swedish director Ruben Ostlund delivers a speech on stage after he was awarded with the Palme d'Or for the film 'The Square' on May 28, 2017 during the closing ceremony of the 70th edition of the Cannes Film Festival in Cannes, southern France.  / AFP PHOTO / Alberto PIZZOLI
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.