Média

Vezetői kinevezés a HD Groupnál

Orbán Szilvia lett a HD Group kommunikációs ügynökségcsoport esemény és promóciós részlegének ügyfélkapcsolati igazgatója.

A mediapiac.com oldal arról is beszámolt, hogy az ügynökségcsoport rendezvényszervező és promóciós bevétele a 2014. évi duplázást követően 2015-ben rekordot ért el, megközelítették a nettó egymilliárd forintot.

Az elmúlt két évben régi vágyunk teljesült azzal, hogy kiléptünk a nemzetközi piacra, rendezvényekkel és promóciókkal voltunk jelen Horvátországban, Csehországban és Szlovákiában, és egyre több regionális megkeresésünk van. Büszkék vagyunk a bővülő ügyfélkörünk bizalmára és a tapasztalt, tehetséges stabil szakmai csapatunkra, amelyhez elismert szakértőként csatlakozott Szilvi. Közös célunk, hogy az elmúlt évek lendülete tovább erősödjön és a közép- kelet európai régióban szakmailag meghatározó ügynökséggé váljunk”

– idézik Duca Andreát, a HD Group ügyvezető partnerét.

Nagy szerepet játszott a döntésemben az is, hogy egyre több nemzetközi megbízással bír az ügynökség; már régi vágyam, hogy szaktudásomat külföldön is kamatoztathassam”

– nyilatkozta Orbán Szilvia a kinevezése kapcsán.

Orbán Szilvia
Orbán Szilvia

Orbán Szilvia szakmai gyakorlatát az Egyesült Államokban, Phoenixben teljesítette. Karrierjét a BGF KVIF Tourism and Hotel Management szakának elvégzése után az Accor-Pannonia Hotels Zrt. Központi Értékesítésén kezdte 2005-ben mint MICE Coordinator, majd nem sokkal később MICE Key Account Manageri pozícióba lépett elő, és a következő több mint 3 évben főbb feladatai az aktív sales és a rendezvények körül forogtak. Ő felelt többek között a csoporthoz tartozó 19 szálloda nemzetközi értékesítéséért. A szakember 2008-ban sikeresen pályázott a Novotel Budapest City és Budapest Kongresszusi Központ értékesítési és marketingigazgatói pozíciójára, ahol egy 10 fős értékesítési csapatot vezetett, illetve felelős volt a szálloda teljes értékesítési és marketing feladataiért. 2009–2010 között egy éven át a Hungexponál dolgozott értékesítési és marketing igazgatóként, és felépítette a vendégrendezvényekre szakosodott csapatot. 2010-ben ismételten visszatért a Novotel Budapest City és Budapest Kongresszusi Központ értékesítési és marketingigazgatói pozíciójába, ahol egészen 2015 év végig tevékenykedett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik