Light

Besz*rás, ami az első randin történt

Oravecz Nóra és Paulo Coelho bölcsességben nyomába sem érnek Carlnak, aki a „First Date With Carl” (Első randi Carllal) című, önéletrajzi elemeken alapuló rajfilmmel debütált a Youtubeon.

A fiatalember tanácsai az ember életében nap mint nap felbukkanó valamennyi problémára alkalmazhatók:

1. Intézd el a dolgot.

2. Légy te a főnök.

3. Tedd meg, amit meg kell tenni.

Carl konkrétan akkor jött rá mennyire fontosak ezek a dolgok, amikor először randizott egy lánnyal. A következő történt:

„Az előző éjszakát végigittuk. Másnap a tengerpartra mentem a jógás csajjal. Minden nagyszerű volt, remekül alakultak a dolgok. Csináltunk néhány jógás guggolást, azt hirtelen azt éreztem, hogy szent szar, azonnal vécére kell mennem. Úgyhogy a beszélgetés kellős közepén azt mondtam, hogy elnézést, de most el kell mennem a mosdóba. Tíz lépést tehettem, amikor rájöttem, hogy semmi esélyem sincs időben odaérni. Próbáltam rohanni, amiből egy ilyen esetlen terpeszben szökdécselés lett. Örültem, hogy alig 27 méterre lehettem a vécétől, amikor elengedtem, és összeszartam a fehér fürdőnadrágom. Szinte minden kijött, akkora, mint egy farönk. Végre beértem a mosdóba, imádkoztam, hogy legyen szabad fülke. Szerencsére az egyikben éppen végeztek. Bementem befejeztem a dolgom. Ott ültem szaros gatyában, és azon gondolkodtam, hogy fogom ezt megoldani. Tetszett a lány, nem akartam elveszíteni. Úgyhogy levettem a gatyát és a vécét újra meg újra lehúzva elkezdtem kimosni. Aztán visszavettem, nyugodtan visszasétáltam, és egyenesen a vízbe mentem, ahol kiáztattam és megtisztítottam magam, amitől sikerült megnyugodnom. Aztán visszamentem a partra tovább lógni a csajjal.”

A csodálatos rajzfilmet megosztó PizzaPartyUSA a videó alatt azt írja, hogy az eset két éve történt, és Carl azóta is együtt van a jógás csajjal. Úgyhogy lehet, nem árt megfogadni a fehér fürdőgatyás srác tanításait.

(via: Dangerous Minds)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik