Light

Bunkó levelet írt tanárának a döbbenetesen részeg főiskolás

„Sajnálom önt, amiért kopasz." „Szívesen összehozom egy csajjal."

Az ittas állapotban elkövetett kütyühasználatról vélhetően mindenkinek van tapasztalata, aki 1.) olykor-olykor megiszik egy pohárkával, és utána még néhánnyal, illetve 2.) állandóan szükségét érzi, hogy nyomkorássza okostelefonját, tabletjét, laptopját. Ilyenkor becsúszik egy-egy – másnap nagyon megbánt – üzenet az exnek; és olyan is van, aki részegen vásárol valamit az interneten (amiről már reggel, józanon azonnal érzi, hogy rettentően értelmetlen volt).

És van, aki e-mailt ír a tanárának.

Mint az a Patrick Davison nevű fiatalember, aki annyira lelkesen poharazgatott, hogy nemcsak a házi dolgozatát nem bírta megírni, de a beadás halasztása iránti kérelmet – sajnálatos módon – bődületesen tahó levélben fogalmazta meg.

Az amerikai főiskolás megírta Mr. Martin-nak, a tanárának, hogy szeretné később leadni az anyagot. Az üzenetben az alábbi hibákat követte el:

1. Jelezte, hogy épp tök részeg (mondjuk ez a levélből egyébként is kiderült volna), és ezért másnap nagyon rosszul fogja érezni magát, és kéri, hogy hadd adja be a dolgozatot egy későbbi időpontban.

2. Tanárát G-nek (gengszter rövidítése) nevezte az e-mailben.

3. Sajnálatát fejezte ki, amiért Martin úr kopasz.

4. Jelezte, hogy szívesen összehozza egy fiatal csajjal, aki még a haját is vissza tudja növeszteni.

Hogy emlékezett-e másnap reggel, hogy ennyire bunkó levelet írt, azt nem tudjuk, de a immár a válasz is nyilvános; és Patricknek hihetetlen mázlija van: a tanár is viccesen fogta fel. Martin úr megírta, hogy szerdáig kitolja a leadás határidejét; megköszönte a kopaszsága iránti együttérzést, ugyanakkor jelezte, hogy a feleségének tetszik így is, és sajnálattal közölte, hogy fizetéséből nem telik hajbeültetésre.

Végül megkérdezte, mit ivott tanítványa, mielőtt levelét megírta – merthogy ebből az italból ő is kérne egy üveggel (hogy ha legközelebb is e-mailt kapna Davidtől, ő se emlékezzen semmire a levelezésből).


Fotó: Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik