Light

Elkótyavetyélték mindenüket, hogy a macskával vitorlázzanak

vitorlázás macskával 1 (Array)
vitorlázás macskával 1 (Array)

Egy álom vált valóra egy amerikai párnak, akik fogták magukat és eladták mindenüket csak azért, hogy körbevitorlázzák a földet. A macskájukkal.

Az egyaránt 32 éves Matt és Jessica Johnson 2011. augusztus 12. óta áloméletet él. Egyikük korábban autók eladásával foglalkozott, a másikuk valami számlaügyintézéssel, de nem is ez a lényeg, hanem hogy egy nap eldobták maguktól polgári állásaikat, hogy új vizekre evezzenek. Szó szerint.

 

Fogták a cirmosukat, felcsapták egy vitorlás fedélzetére, utánahuppantak, majd nekivágtak az óceánnak. Eddig 16 országban kötöttek ki, olyanokban, mint a Bahama-szigetek, Jamaica, Kuba és Peru. Georgie, a macska a képeik alapján élvezi az utazást, állatbarátoknak azért megjegyezzük, Georgie tud úszni.

 

“Az életünk egy tipikus Amerikai Álom. Iskolába mentünk, megházasodtunk, házat vettünk, karriert építettünk. Egészen eddig csak azt a részt hagytuk ki, hogy legyen 2,5 gyerekünk. Túl sokáig töltöttük a hétvégéinket a tévé előtt anélkül, hogy bármi termékeny vagy élvezhető dolgot csináltunk volna. Rájöttünk, hogy ezen változtatni kell” – mondta a michigani pár a Bored Panda szerint.

 

Egy michigan-tavi vitorlázáson merült fel, mi lenne ha eladnák a kocsikat és a házat, és útra kelnének mondjuk 4-5 évre. Belevágtak 2012-ben adoptált macskájukkal, sőt még weboldalt is indítottak a kalandnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik