Light

Félmillió dollárt kerestek egyetlen harapással

charlie (Array)
charlie (Array)

Megmutatták magukat a "Charlie megharapta az ujjam - megint!" című világhíres Youtube-videó sztárbabái. 8 éve töltötték fel a netre az incidenst.

A 10 éves Youtube mai napig egyik legnépszerűbb videója a “Charlie megharapta az ujjam – megint!” című kisfilm, amelyben pontosan annyi történik, mint amit a cím ígér. Az éppen fogait növesztő baba, Charlie úgy megharapja bátyja, Harry ujját, hogy az idősebb tesó majdnem elsírja magát, majd elégedetlenségének hangot is ad. A kisöccs persze nem érti még, mi zajlik körülötte, ezért egy jót kuncog a bratyón.

Az incidensről készült felvételt a srácok apukája töltötte fel 8 éve a videomegosztóra, és akkor még sejtelme sem volt arról, hogy éppen történelmet ír. A videót 818 millióan nézték meg, és miután reklámok is megjelentek a lejátszóablakban több mint félmillió dollárt keresett a család a legények akciójával.

 
Charlie és Harry azóta sokat nőtt, és pénteken a Today stúdiójában adtak interjút. A kérdésre, hogy mit szólnak ahhoz, hogy százmilliók látták őket a neten, csak annyit mondtak: “Elképesztő!”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik