Light

Elvis, a Nirvana és 3 félmeztelen Miley Cyrus egyetlen klipben

Az elmúlt 70 év legnagyobb slágerei – három és fél percben.

Ismét megvillant a SketchSHE. Ha netán valaki nincs képben: egy ausztrál trióról van szó, akik március elején robbantak be a YouTube-nak köszönhetően, méghozzá egy Queen-feldolgozással.

Na, a feldolgozást nem úgy kell érteni, hogy bármilyen hangszer vagy ének segítségével performáltak volna – a három lány szimplán eltátikázta egy kocsiban ülve a Bohemian Rhapsodyt. A produkció mégis elnyerte a világ internetezőinek tetszését, de legalábbis érdeklődését: 1 hónap alatt 18,7 milliónál jár a megtekintések száma.

Most újra itt vannak, és tény, hogy az előadás már sokkal összetettebb. Nem egyetlen dalt tátognak, hanem 7 évtized jellegzetes zenéin mennek végig, és a 40-es évektől a napjainkig terjedő periódus legismertebb számaira adják elő a beöltözős tátika show-t.

A SketchSHE trió (Shae-Lee Shackleford, Lana Kington, Madison Lloyd) három és fél perces zenetörténeti áttekintésében (többek között) megjelenik Elvis, a Beatles, a Queen, a Nirvana, és – egy laza villantással – Miley Cyrus is tiszteletét teszi. Trióverzióban persze.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik