Light

Sztárt nevel a lányából Mága Zoltán

A hegedűművész lánya, Mága Jennyfer is előadói pályán mozog. Állítólag most érett énekesnővé.

A furcsa amerikai portréfilmben szereplő Mága Zoltán után most egy újabb híresség nevelkedik a családban. Mága Jennyfernek már számos helyen volt már fellépése hazánkban és Európa különböző nagyvárosaiban. Édesapja Budapesti Újévi Koncertjén is rengetegen hallhatták már énekelni, most azonban országos ismertségre tör. Első komolyabb bemutatkozása néhány nappal ezelőtt volt a Földessy Margit Színjáték- és Drámastúdió alapításának 30. évfordulója alkalmából. Állítólag vastapsot kapott a Beyoncé, Jennifer Lopez, Rihanna, Madonna, és Cserháti Zsuzsa dalok elénekléséért.

“Kislányom énekesnővé érett, olyan dalokat adott elő, amelyek nagyon komoly művészi teljesítményt igényelnek. Jennyfer készen áll arra, hogy önálló show-műsorral varázsolja el a közönséget itthon és külföldön egyaránt. Biztos vagyok benne, hogy színvonalas produkciókkal tiszteletet, megbecsülést vív majd ki magának” – mondta Mága Zoltán.

A büszek szülők által kiadott sajtóanyag szerint egyébként Mága Jennyfernek nincs könnyű dolga. Nehéz dolog egy világhírű szülő árnyékában felnőni, ő mégis csendes és szerény. Már kiskorában eldöntötte, hogy édesapja nyomdokain haladva ő is a zene felé orientálódik, hegedült, majd hangszert váltva zongorázni tanult. Balettiskolába járt, énekelni tanul. Jövőre érettségizik a Kodály Zoltán Gimnáziumban, és emellett a művészeti pályára készülve külön feladataival foglalja el magát.

Fotó: cabbage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik