Szórakozás

Mágát nem érdekli Szentpéteri Csilla

Magánrepülővel, vörös szőnyeggel, luxuskivitelben forgattak videót Mága Zoltánról. Szentpéteri Csilla szerint a zenész agyára ment a siker.

Mint már megírtuk, nemrég elképesztő videó került fel az internetre Mága Zoltánról. A hegedűművész luxusban bővelkedő image-filmje még saját rajongóinál is kiverte a biztosítékot, nemhogy a kollégáknál. Szentpéteri Csilla zongoraművész a Bors mai címlapján meg is üzente, hogy szerinte Mágának agyára ment a siker.

A hegedűművész ma reggel a Mokka vendége volt, ahol Kárász Robi felolvasta neki Csilla mondatát, majd arról kérdezte, hogy mit szól az őt ért kritikához, támadásokhoz.

“Támadás? Én fel se fogom. Ha Fischer Annie mondta volna, akkor elfogadtam volna és örültem is volna. Vagy ha Kocsis Zoltán zongoraművész úr vagy Szakcsi Lakatos Béla Kossuth-díjas zongoraművész úr vagy Szenthelyi Miklós Kossuth-díjas hegedűművész úr írna kritikát, akkor meg is fogadnám természetesen, de ha mindenkivel tudnék foglalkozni, akkor nem lenne időm például karitatív tevékenységet végezni. Inkább azokkal foglalkozom” – mondta a műsorban Mága Zoltán, majd hosszan ecsetelte munkájának és karitatív tevékenységnek kiválóságát.

A vitatott videó egyébként egy amerikai portréfilm részlete, amely Mága karrierje kezdetének harmincadik évfordulójára készült. A filmben szegénységből induló és igen magasra jutó művészeket fognak bemutatni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik