Kultúra

Deadpool elmebeteg festővé változik új filmklipjében

A karakter infantilis humora a legújabb kedvcsinálóban is megmaradt, Bob Rosst, A festészet öröme című sorozat házigazdáját figurázza ki.

Október közepén jelentette be a 20th Century Fox, hogy befejeződött az X-Men: Dark Phoenix és a Deadpool 2 forgatása, ebből pedig következik az is, hogy lassacskán számíthatunk a promóció beindítására és az első előzetesek érkezésére. Múlt héten már volt erre utaló jel a Deadpool-sequel esetében, hiszen megérkezett a produkció első hivatalos posztere, amelyet a közösségi médiában rendszeresen aktív Ryan Reynolds leplezett le a Twitteren:

Most egy rövid kedvcsináló is érkezett, amelyben Deadpool állávány mellett állva, palettával a kezében vezet be minket a festészet rejtelmeibe és természetesen pár képkocka is előkerül a filmből, sőt a fentebbi kép is. A videóban egyébként azt Bob Rosst parodizálja, aki a házigazdája volt az 1983 és 1994 között a PBS amerikai tévécsatornán sugárzott A festészet öröme című műsornak.

Deadpool 2 cselekménye még nem ismert, de a szereplőgárdája már igen: a fontosabb karaktereket Reynolds mellett Morena Baccarin (Vanessa), Josh Brolin (Kábel) és Zazie Beetz (Domino), T.J. Miller (Menyét), Brianna Hildebrand (Negaszonikus tini Torpedó) és Karan Soni (Dopinder) alakítják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik