Kultúra

Gal Gadot is játszhat Mundruczó Kornél hollywoodi sci-fijében

A Csodanőként berobbant színésznő a legesélyesebb a Deeper című film női főszerepére.

Még tavaly márciusban érkezett a nagy hír, miszerint a nemzetközi szinten a Fehér Isten direktoraként ismertté vált és az azóta a Jupiter holdját is elkészítő Mundruczó Kornél rendezheti a Deeper (Mélyebbre) című különleges sci-fit, amelynek főszerepét a négyszeres Oscar-jelölt Bradley Cooper fogja játszani.

A produkció alakulásáról másfél éve nem érkezett hír, mígnem aztán most kiderült, hogy szépen csendben az előkészületi fázisba lépett a produkció, amelyben az év eddigi egyik legnagyobb sikerévé vált Wonder Woman főszerepét játszó Gal Gadot is szerepet kaphat. A Deadline friss értesülése szerint

a gyártó MGM stúdió már tárgyal a színésznővel, aki a női főszerepet kaphatja majd a Mundruczó rendezésében készülő Deeperben.Jelen állás szerint ennyit tudni a produkcióról, melynek forgatókönyvét Max Landis (Az erő krónikája, BeSZERvezve) dolgozta ki. A történet a Cooper által megformált ex-asztronautáról fog szólni, aki elvállal egy rázós missziót és alámerül feltérképezni egy újonnan felfedezett óceáni árkot, melyről a tudósok úgy vélik, hogy a Föld legeslegmélyebb pontjához vezethet. A küldetés során a főhős aztán egyre nagyobb veszélybe és egyre rosszabb fizikai, illetve pszichikai állapotba kerül, miközben rejtélyes és hátborzongató erőkkel kényszerül megküzdeni a mélyben.

Forrás: Deadline, kiemelt kép: Getty Images/Frazer Harrison

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik