Kultúra

Nem sokat hagytak a fantáziára a legtöbb meztelenséggel hódító sorozatok

Hol vannak már azok az idők, amikor abroncsos szoknyás asszonyok kivillanó bokáitól pirult a tévénéző közönség?! A mai tévés szériák már szinte versenyeznek abban, hogy egymásra licitáljanak szexjelenetek, megmutatott bőrfelületek és intim testrészek tekintetében. Íme, a tévés reneszánsz legpucérabb sorozatai.

Trónok harca

Kezdjük a lényeggel: az HBO sorozatában csak azt nem láttuk meztelenül… nos, akit nem láttunk, azt is fogjuk előbb vagy utóbb. Azért Khal Drogo karakterének halála óta sivárabb e téren a széria, de szerencsére Havas Jon legutóbb javított egy kicsit az élményen.

Shameless – Szégyentelenek

Itt azért a cím sokat sejtet még akkor is, ha a kedves néző nem olvas nagyon utána a széria szinopszisának. „A név kötelez” alapon a sorozat meglehető leplezetlenséggel mutatja meg a nem ritka és nem is éppen visszafogott szexjeleneteket.

Narcos

A Netflix szériájában a drogok mellé természetesen felzárkózik a rock and roll és a szex is, így aztán meglehetős bőrfelület kerül közszemlére.

Outlander – Az idegen

Az Outlander alapsztoriját sokkal kevesebben tudnák felvázolni, mint ahányan csípőből vágják, hogy „ja, az az a sorozat, amiben nagyon sokat kufircolnak kosztümös jelleggel”. Nem véletlenül.

Being Mary Jane

Itthon kevésbé népszerű a fekete talkshow-háziasszonyról szóló széria, pedig igen gyakran kerül képernyőre benne látványos önkényeztetés, zuhanyzói szexjelenetek és társaik.

Az uralkodónő

Henrik király akkora lendülettel ügyködik szerelmi partnerén, hogy a szerencsétlen nő kipottyan az ablakon – ha csak ez az egy jelenet lenne a sorozatban, már azzal is említést érdemelne, de nem csak ez van, nagyon nem.

Orange Is The New Black

A Netflix egyik legfontosabb sorozata amellett, hogy sorra hozza a jelöléseket és díjakat a stúdiónak, legfőképpen arról híres, hogy mennyire csúcsra járatja az erotikát. A jelige: „börtönszex”.

Westworld

Az HBO másik zászlóshajójáról is szó kell essen, főleg, mert a westworldbeli szexjelenetekhez képest a Trónok harca piruló szűzleány. Orgia, teljes frontális meztelenség, robot-nekrofília, van itt minden, mint a búcsúba’.

A viszony

Három Golden Globe-ot nyert a sorozat, ezt pedig aligha azzal érte el, hogy tele van bevállalós meztelenkedéssel és fülledt szexszel, de azért biztosan nem ártott egyik sem.

Nagypályások

Az HBO szériája brutálgazdag focisták és viselt dolgaik körül forog, így aztán nem meglepő, hogy tele van dögös ágyjelenetekkel.

Vámpírnaplók

Ezzel senkit nem leptünk meg: a vámpírok minden legenda szerint közmondásosan szexuális lények, így a köréjük írt romantikus-intrikus széria is bőséggel adagolja a forró jeleneteket. De ide írhattam volna a True Bloodot is, az ugyanez pepitában.

Amerikai Horror Story

A széria ugyan antológiasorozat, azaz évadról évadra más központi történet körül forog, de témától függetlenül igaz, hogy igen bátran vonultat fel bizarr szexjeleneteket. Csak erős gyomrúaknak!

Csajok

Ismét HBO, a bevállalós szériák úttörője, többek között épp a Csajoknak köszönhetően, ami olyan leplezetlenül beszélt a fiatal nők akár tabuszámba menő szexuális kicsapongásairól, mint soha semmi azelőtt.

Power

Minthogy a mozifilmekben még mindig kevesebb lehetőséget kapnak fehér kollégáiknál, a fekete színészeket felvonultató szériáknak nagy keletje van, a Power például egy ilyen sorozat – ami egyébként arról híres, hogy igen gyakran esnek egymásnak benne a szereplők.

Versailles

XIV. Lajos nem csak a lakberendezésben esküdött a féktelen hedonizmusra, gyakorlatilag végigüzekedte uralkodását. Legalábbis erről szól a Versailles című sorozat, ami a híresztelések szerint – melyek a legbevállalósabb brit sorozatnak nevezik – gyakorlatilag másból sem áll, mint látványos ágyjelenetekből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik