Kultúra

Elképesztően jól néz ki a Csillagközi invázió animált folytatása

A Starship Troopers: Traitor of Marsban az emberek a vörös bolygón fognak harcolni az óriásrovarokkal. Trailer.

20 évvel a Robert Heinlein 1959-es sci-fi regénye alapján Paul Verhoeven rendezte Csillagközi invázió (Starship Troopers) mozikba kerülése után idén fogják bemutatni annak legújabb folytatását, amely ugyan már nem az első sequel lesz, de a korábbi bőrlehúzásokkal ellentétben nagyon ígéretesnek tűnik. Már csak azért is, mert a franchise történetében ez lesz az első egész estés animációs produkció.

Ez azért már mégiscsak sok(k): remake készül a Csillagközi invázióból
A rovarok tehát visszatérnek, hála a feldolgozásnak zöld utat adó Columbia Pictures stúdiónak.

A napokban előzetest kapó Starship Troopers: Traitor of Mars ismét az alapfilmben megismert és a meglehetősen béna folytatások zömében is a központi karaktert jelentő Johnny Rico körül fog forogni. A történet lényege az lesz, hogy a Marsra vezényelt Rico és emberei felfedezik majd, hogy bizony a vörös bolygón is ott eszi a fene a bogarakat, amelyekkel aztán erősítés nélkül kell majd megküzdeniük.

Érdekesség, hogy az ebben a felvonásban már ezredes Ricót az a Casper Van Dien szólaltatja majd meg, aki az 1997-es mozifilmben és a 2008-as Csillagközi invázió 3-ban el is játszotta a karaktert. Ráadásul nem Van Dien Ricója lesz az egyetlen visszatérő, merthogy az alapfilmből Dizzy Flores is előkerül majd a történetben és az ő hangja is az a Dina Meyer lesz, aki két évtizede megformálta.

A Starship Troopers: Traitor of Marsot augusztus 21-től az amerikai mozikban is megfuttatják majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik