Kultúra

Képtelenség nem imádni A galaxis őrzői 2 új trailerét

Az már most biztos, hogy nemcsak látványos és vagány, de végtelenül cuki is lesz a Marvel sci-fije.

2014 nyarán került a mozikba a Marvel stúdió eddigi legmeglepőbb és legszórakoztatóbb produkciója, A galaxis őrzői, amelynek folytatása a kirobbanó sikerének hála már két évvel ezelőtt sem volt kétséges. A tavaly bejelentett sequelt aztán idén februárban kezdték el forgatni és miután jelenleg már az utómunkálatokat tapossa a sci-fi, az októberben kiadott első teaser után most megérkezett hozzá a még annál is klasszabb második teaser.

A galaxis őrzői 2 (Guardians of the Galaxy Vol. 2) sztorija egyelőre még mindig nem ismert, az viszont már most világossá vált, hogy a filmben előkerül majd egy atombomba, amelynek felrobbantása vagy fel nem robbantása komoly fejfájást fog okozni hőseinknek, különösen Mordálynak (a hangja ismét Bradley Cooper lesz), aki a trailerben a kis Groottal (őt továbbra is Vin Diesel szólaltatja meg) igyekszik megértetni, hogy melyik gombot nem szabad megnyomni a bomba kapcsolóján, mert különben minden a levegőbe repül.

A már az előzetesben is zseniális CG szereplőpáros mellett Űrlord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana) és Drax (Dave Bautista), a mellékszereplők pedig közül Yondu (Michael Rooker), Nebula (Karen Gillan) és Kraglin (Sean Gunn) is visszatér a sequelben. Az új karaktereket pedig olyan nevek formálják meg, mint a kiváló Kurt Russell, továbbá Pom Klementieff, Elizabeth Debicki és az élő legenda Sylvester Stallone.

Az első részt is forgatókönyvíróként, producerként és rendezőként jegyző James Gunn vezényletével készülő A galaxis őrzői 2 május 4-én fog a hazai mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik