Kultúra

Meglepő videó érkezett A galaxis őrzői 2 forgatásáról

A klip tanulsága szerint a második rész nemcsak az első filmben megismert univerzumban fog játszódni. Vigyázat: spoiler-veszély!

Hála elsősorban Chris Pratt bohóckodós kisfilmjeinek, már eddig is jelentek meg érdekes videók a jelenleg is forgó A galaxis őrzői 2 munkálatairól, azonban a most befutott anyag messze kilóg a sorból, ugyanis ebben nem szerepel sem az Űrlordot megformáló színész, sem más ismerős arc, de még csak a Milano nevű űrhajó díszlete sem.

A Facebookra feltöltött videó a Georgia állambeli Atlanta városában készült, ahol a Marvel produkciójának stábja egy utcai akciójelenetet vesz fel A galaxis őrzői 2-höz, amely arról árulkodik, hogy a sequelnek bizony lesz olyan része, amely a Földön fog játszódni.

A galaxis őrzői 2 forgatása február közepe táján indult és az első kép közzétételével egyidejűleg a Marvel hivatalosan is megerősítette, hogy az alapfilmből visszatérő főhősök mellett Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, a Piszkos pénzben is feltűnt Chris Sullivan, illetve Kurt Russell lesznek a sequel új szereplői. A 2014-es első részt is jegyző James Gunn rendezésében készülő sci-fi 2017. májusában fog a mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik