Kultúra

Szédítően epikus lesz Matt Damon szörnyes fantasyje

Ezért ahhoz epikus trailer is dukál: A Nagy Fal új előzetesénél még nem láttál hosszabbat.

Az amerikai és a kínai filmipar eddigi legdrágább közös szuperprodukcióként készül A Nagy Fal (The Great Wall) című fantasy, amelyet a Hőst és A repülő tőrök klánját is jegyző Yimou Zhang rendez. A kínai nagy fal titokzatos rendeltetéséről és az erődrendszer hősies védőiről szóló filmhez a héten megjelent az első kínai nemzetközi trailer, amely

a maga 9 perces játékidejével nemcsak a filmből leplez le rengeteg új pillanatot, de még a szereplőket is bemutogatja.

A Legendary Pictures égisze alatt forgó mozi arról fog szólni, hogy a Legolast idéző névtelen hőst alakító Matt Damon valahogy a Nagy Fal védelmezői közé keveredik közé és némi álmélkodást követően önként csatlakozik a 7200 km hosszú erődítményrendszer seregéhez. Miként az a kedvcsinálóban is látható, a kínaiaknak el fog kélni a segítség, hiszen ők a császárságot valójában nem is az emberi agresszoroktól, hanem valamiféle sárkányokra emlékeztető és hatalmas hordákban támadó szörnyektől védelmezik.

A koprodukcióban Damon mellett más hollywoodi színészek is játszani fognak, így pl. a kétszeres Oscar-jelölt Willem Dafoe és a Sorsügynökségből és a Netflix-féle Narcosból is ismerős Pedro Pascal. A Nagy Fal január 5-én fog megérkezni a hazai mozikba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik