Kultúra

Közös filmben üldözheti egymást Matt Damon és Liam Neeson

A rohangálós-lövöldözős akciófilmek bajnokai egy rázós motorversenyről szóló produkcióban játszhatnak együtt.

Egyelőre még nem hivatalos, de a MoreBikes értesülései szerint az a hír járja, hogy a jövőben megvalósul majd az egyik legütősebb akciómozis párosítás, azaz Liam Neeson és Matt Damon összehozása, akik az Isle of Man című produkcióban játszhatnak együtt.

A Brókerarcok és az Első a szerelem című filmeket is jegyző Ben Younger rendezésében készülő Isle of Man cselekményéről még vajmi keveset tudni, de az már világos, hogy a film a címét arról az Anglia és Írország között található szigetről kapta, amely a Tourist Trophy nevű motorversenynek ad otthont, immár 1907 óta. A MoreBikes infói szerint

a világ egyik legveszélyesebb és legrangosabb versenyének tartott Tourist Trophy körül fog forogni a film is, amelyben Damon egy visszavonult motorost alakít majd. Azt, hogy a történetben Neeson kit fog játszani, egyelőre homály fedi.Bár jelenleg még nagyon kérdőjeles a projekt, kétségtelenül izgalmas lenne végre közös filmben látni a két nagyágyút, pláne, miután az Elrabolva-trilógiában és a Bourne-filmekben az az új évezred legemlékezetesebb akcióhőseit formálták meg.

Forrás és nyitókép: Screen Rant

Ajánlott videó

Olvasói sztorik