Kultúra

A The Walking Dead legnagyobb férgétől nem szabadulunk meg

Nem nagyon akar könnyebbre fordulni hőseink dolga.

Oké, hogy is fordulna, elvégre ez itt a The Walking Dead, mégis csak az apokalipszis után vagyunk, meg éhes zombik kódorognak mindenfelé, de azért mégis, Negan érkezése tovább nehezítette a srácok egyébként sem könnyű életét, ebben, azt hiszem, vita nélkül megegyezhetünk. No, ez így is marad még egy ideig: Jeffrey Dean Morgan megerősítette, hogy immáron a nyolcadik évadra is aláírt a sorozathoz. Szóval ő, és kis barátnője, Lucille még velünk maradnak egy ideig.

the_walking_dead_negan

A dolog nem érte meglepetésként a hardcore rajongókat, ugyanis a képregényekben sem szabadulnak meg egykönnyen a szadista Negantól, ám a csak a sorozatot követők még táplálhattak némi reményt – eddig. Negan nem megy sehova, sőt, egyre többet kapunk belőle: két epizód erejéig most nem láttuk ugyan, de az év utolsó két epizódjában annál fontosabb szerepe lesz, és minthogy utána évadszünet következik, számíthatunk valami erősebb cliffhangerre is.

Azt tudom, hogy benne leszek a nyolcadik évadban. A mostanit egy hete fejeztük be. A következő két részben, abban igazán nagy vagyok, azokban kibaszott súlyos vagyok.

– mesélte a maga bájos stílusában Morgan a Comicbooknak. Ami jó hír a nézőknek, pláne az utóbbi időszak durva mélyrepülése után, ám kevésbé jó hír néhány karakternek, ugyebár. Az évad a hetedik-nyolcadik rész után pihenőre megy, és jövő februárban tér vissza.

A legutóbbi epizódot alaposan kiveséztük, íme.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik