Kultúra

Te mihez kezdenél, ha egy málé szörny költözne a verdádba?

Naná, hogy összehaverkodnál vele! - Erről fog szólni a Monster Trucks című mozi, amely tele lesz látványos és őrült jelenetekkel. Trailer.

A Jégkorszak, a Robotok és A zöld urai után élőszereplős mozifilm rendezésébe vágta a fejszéjét az Oscar-díjas Chris Wedge, akinek a jövőre érkező Monster Trucks című családi és kalandfilmje már most 2017 legfurább, de legszórakoztatóbb produkciójának tűnik.

Paramount Pictures
Paramount Pictures

A Monster Tuckshoz az új poszter és új előzetes érkezett, amelyből röviden a botnál is egyszerűbb sztorit is megismerhetjük: adott egy végzős gimnazista srác, Tripp (az X-Men filmek után manapság az ifjú MacGyverként hódító Lucas Till), aki összehordott darabokból épít magának egy óriáskerekűt, mellyel az a célja, hogy meglép végre abból az uncsi kisvárosból, ahol felnőtt. Tripp élete aztán még az általa tervezettnél is hamarabb megváltozik, miután váratlanul a garázsába szabadul egy különös, de méretes lény, amelyről kiderül, hogy nemcsak barátságos és jófej, de még a sebességért is odáig van. A Creech nevet kapó jószág nem teketóriázik és bevackolja magát Tripp járgányába, amely onnantól kezdve az ő közreműködésével egészen elképesztő trükkökre lesz képes.

A Till mellett a filmbeli barátnőjét játszó (és a Gonosz halottban óriásit alakító) Jane Levy, továbbá Barry Pepper, Amy Ryan, Rob Lowe és Danny Glover mellékszereplésével készülő Monster Trucks 2017. április 6-án fog megérkezni a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik