Kultúra

Spin-offot kaphat az Agymenők

A 10. évadában járó sorozat egyik szereplőjének múltját ismerhetnénk meg a prequelből.

Az Agymenők (The Big Bang Theory) ugyan az elmúlt években sok más régóta futó sorozathoz hasonlatosan átesett némi minőségi ingadozáson, de ettől még mindig a CBS csatorna legnézettebb műsora, s egyben az Egyesült Államok legkedveltebb szitkomja is.

Az eset nem példa nélküli, ahogy egy másik kedvelt és sokak által nézett sorozat, a The Walking Dead is megkapta a maga spin-off sorozatát, a Fear The Walking Dead személyében, úgy most a CBS is hasonlóban töri fejét az Agymenőkkel.

Az új szériában Dr. Sheldon Cooper gyerekkorát ismerhetnénk meg, ennél fogva a karaktert nem Jim Parsons, hanem egy gyerekszínész alakítaná, Parsons pedig executive producerként venné ki a részét a munkából. Ha a Metro értesülései igazak, az Agymenők eredeti ötletét kiagyaló Chuck Lorre és Bill Prady is csatlakozik sorozathoz, sőt a jelenleg is futó évad showrunnere, Steve Molaro is csatlakozhat.

Sheldon gyerekkoráról tudjuk, hogy 1980-ban született Galvestonban, George és Mary Cooper gyeermekeként. Édesapja súlyprobémák miatt meghalt. Vallásos családban nevelkedett, édesanyja katolikus vallású, megtanította imádkozni. 13 évesen nukleáris reaktort épített, 14 és fél évesen legfiatalabb tudósként megkapta a Stevensen díjat, 16 évesen pedig megszerezte az első doktoriját. Vélhetően ezen életszakaszában játszódik majd a sorozat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik