Kultúra

Channing Tatumék Magic Mike Live-tánca még nem pornó, de majdnem

Ellen DeGeneres szerencsére nem egy szűklátókörű ember, például saját preferenciái ide vagy oda, megadta női rajongóinak a nekik járó esélyt a férfiak tárgyiasítására, amikor Channing Tatum és csapata az Ellen Show-ban előadott némi kedvcsinálót a hamarosan színpadra kerülő Magic Mike Live-hoz. Először egyetlen atléta-alkatú férfiszépség adott műsort a közönség egy tagjának, aztán némi közjáték után, melyben Channing azon aggódott, hogy szabad-e ilyet csinálni főműsoridőben a képernyőn, Ellen bátorítására feltekerte a tempót: tizenkét – igen, megszámoltam, igen, nehéz volt erre koncentrálni – vetkőzni és táncolni is tudó kolléga adott elő némi ízelítőt abból, hogy hogy is fog kinézni a Magic Mike Live. Természetesen a Magic Mike emblematikus nótájára.

A show, amelynek maga Magic Mike az egyik rendezője, a Las Vegas-i Hard Rock Hotel & Casino színpadán fog debütálni jövő márciusban, és az már szinte biztos, hogy a most látott tizenkét fiatalember szerepel majd a műsorban. Avagy dolgok, amelyek miatt mégis csak klassz lenne az Államokban élni. Például lehetne olyan tévéműsorok felvételének közönségébe jelentkezni, mint az Ellen Show, ahol ilyen majdnem-tizennyolcpluszos dolgok megesnek. Meg ahol a háziasszony minden résztvevőt megajándékoz egy jeggyel a show-ra, csakúgy, mint a show-nak helyet adó hotelbe szóló két éjszakás miniüdüléssel. Nos, nem lehet mindenki ilyen szerencsés, vigasztalódni viszont lehet, például a klasszikus jelenettel, amelyben maga Channing invitál pónigolásra.

A dal egyébként a film kiváló folytatásában is szerepel, puszta filmművészeti művelődésből tekintsük meg ezt is. Avagy sokáig éljen a ritmikus csípővel köszörülés!

További szép napot, jó munkát kívánunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik