Videó

Kipróbáltuk az új Batman játékot, de ami ezután történt, arra nem számítottunk

Múlt héten, a Comic Conon mutatta be a Telltale Games a legújabb játékát, egy eddig soha, sehol nem feldolgozott Batman történetet, melyet anno a legendás Bob Kane és Bill Finger jegyzett – a karakter megálmodói.

A Telltale-től megszokott módon, idén is úgy robbantották be a játékot, hogy az éppen egybe essen valami filmes megjelenéssel. A Comic Con jó okot szolgáltatott hát, hiszen ott mutatták be a Justice League és a Wonder Woman filmek előzeteseit, nem beszélve arról, hogy a rá következő hétre pedig végre mozikba került a Suicide Squad. Kritikánk a filmről itt érhető el.

A Telltale játékok sajátja, a fejezetekre bontott folytatásos történetmesélés, melyben bizonyos pontokon mi magunk hozhatunk döntést arról, hogy milyen irányba haladjon a  cselekmény.

Noha tényleg egy eddig teljesen ismeretlen Batman történetet kaptunk, sajnos a történet újdonsága nem kárpótolja, hogy a dramaturgia vontatott és a döntésnek csupán az illúziója van meg. Ínyenceknek ettől még erősen ajánlott, hiszen olyan – eddig tényleg ismeretlen – oldalról mutatják be a készítők Batmant és az ő családja történetét. Aztán mindenki eldönti, hogy mennyire veszi be a gyomra.

Részletek a videóban.

 

Legfrissebb videók
Olvasói sztorik