Kultúra

Fantasztikus lesz az HBO robotos westernsorozata – trailer

A Westworld egy spéci élményparkról fog szólni, ahol az embereket szórakoztató androidok egyike bekattan és vérengzésbe kezd.

Az 1973-as Feltámad a vadnyugat (Westworld) feldolgozása lesz az HBO legújabb saját gyártású sorozata, amelyet Christopher Nolan fivére, Jonathan Nolan készít. A szériához már tavaly nyáron kijött az első rövid beharangozó, csakhogy aztán egy időre leállították a munkálatokat, ezért sokáig nem lehetett tudni, mi lesz végül a Westworlddel. Most azonban megjelent az új teaser trailer és habár a sorozat startjának pontos dátuma még mindig nem ismert, az előzetes alapján az máris fix, hogy szenzációs lesz.

A történet egy ultramodern élményparkban fog játszódni, ahol a gazdag vakációzók a rég letűnt vadnyugat korába csöppenve szórakozhatnak kedvükre. A cselekmény ott fog beindulni, hogy egy múltidéző kalandra befizető milliomos csoportnál csúnyán beüt majd a krach, miután a park szereplőit alakító androidok egyike öntudatra ébred és az általa megformált titokzatos és könyörtelen cowboyként elkezdi levadászni a nyaralókat.

Az Oscar-díjas Anthony Hopkins és a négyszeres Oscar-jelölt Ed Harris mellett a James Marsden, Evan Rachel Wood, Thandie Newton és Jeffrey Wright alkotta szereplőgárdával készülő Westworld feltehetően az év második felében fog megérkezni az HBO műsorára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik