Kultúra

Ricky Gervais mindenkit kikészít A hivatal-spinoff új trailerében

Új előzetest kapott a Life on the Road című áldoku-vígjáték, amely a kultikus sorozatban megismert David Brentről fog szólni.

Tizenhárom évvel a dokumentarista-jellegű brit komédiasorozat, A hivatal (The Office) befejezése után idén egy mozifilm fogja továbbgondolni a széria első embereként megismert David Brent (Ricky Gervais) történetét. A produkcióról néhány nappal ezelőtt kiderült, hogy végül nem csak a mozikban lesz látható, ugyanis a forgalmazási jogait megvásárolta a Netflix, amelynek oldalára ugyancsak felkerül majd a komédia.

A David Brent: Life on the Road című alkotás Brent A hivatal utáni életének nevetséges mindennapjairól fog szólni. A címszereplőről már az új előzetesből is kiderül, hogy kettős életet él: napközben takarítószereket árul, éjjelente viszont zenél, és közben nagyon reméli, előbb-utóbb mégiscsak rocksztár lehet bandájával: a röhejes nevű Foregone Conclusionnel. Ezt az életet követi a filmbeli stáb, afféle zenekari turné-doku formában, megörökítve a szórakoztatni vágyó, ámde valójában örökösen kiborító Brent fellépéseit és egyéb akcióit.

A főszereplése mellett Gervais forgatókönyvéből és az ő rendezésében készülő David Brent: Life on the Road augusztus 19-én fog debütálni a brit mozikban és a brit Netflixen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik