Kultúra

Ő is benne lesz az Ocean’s Eleven-reboot női csapatában

Elizabeth Banks is csatlakozott a produkció társulatához, amelyet máris fantasztikus színésznők alkotnak.

A Szellemirtók után hamarosan az Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmi új változata is teljesen női csapattal fog készülni, amelyhez most a nagyszerű rendező- és színésznő, Elizabeth Banks is csatlakozott – jelentette a Showbiz411.

Az éhezők viadala-szériában és a Tökéletes hang-filmekben is játszó, háromszoros Emmy-jelölt színésznővel immár öttagúra bővült a reboot színészgárdája, amelyet Banks mellett a kétszeres Oscar-díjas Cate Blanchett, az Oscar-díjas Sandra Bullock, a kétszeres Oscar-jelölt Helena Bonham Carter és a hatszoros Emmy-jelölt Mindy Kaling alkot.

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Mindy Kaling és Helena Bonham Carter is játszani fog az Ocean's Eleven-rebootban. Fotó: Yahoo
Sandra Bullock, Cate Blanchett, Mindy Kaling és Helena Bonham Carter is játszani fog az Ocean’s Eleven-rebootban. Fotó: Yahoo

A Gary Ross rendezésében készülő Ocean’s Eleven-rebootról jelenleg annyit tudni, hogy a film nemcsak a franchise újraindítása, de a folytatása is lesz egyben, ugyanis a cselekménye a 2007-es Ocean’s Thirteen – A játszma folytatódik után fog játszódni és miután lesz is bizonyos fokú kapcsolat az új felvonás és a trilógia részei között, ezért állítólag az sem kizárt, hogy Danny Ocean szerepében még George Clooney is felbukkan majd benne.

Az egyelőre végleges cím nélküli produkció premierdátuma még nem ismert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik