Budapest, 2016. május 9.
Széll Tamás, a Bocuse d’Or nemzetközi séfverseny magyar résztvevõje (k), valamint felkészítõje, Vomberg Frigyes (b) és segítõje, Szabó Kevin 2016. május 9-én a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban, ahol a versenyzõk megvásárolják az alapanyagokat a másnapi versenyhez.
MTI Fotó: Kovács Tamás
Kultúra

Bocuse d’Or: ma kell szurkolni a magyar csapatnak

24.hu
24.hu

2016. 05. 11. 06:51

Ma rendezik a világ legrangosabb szakácsversenyének számító Bocuse d'Or kontinensdöntőjének második napját, amelyen kilenc másik ország versenyzői mellett a Széll Tamás vezette magyar csapat is elkészíti versenyfogásait.
Korábban a témában:

Széll Tamásék a 8-as boxban készíthetik el 5 óra 35 perc alatt a hónapok precíz tervezésével és finomításával kigyakorolt ételeiket. A másik kilenc konyhában Hollandia, Olaszország, Oroszország, Svájc, Horvátország, Franciaország, Belgium, Dánia és Svédország csapata készítheti el és mutathatja be a haltányért, majd a vadtálat, amelyek fő alapanyagai a dunai kecsege és a gímszarvasborjú.

A verseny első napján, kedden az izlandi, az osztrák, a norvég, a bolgár, a finn, a német, az észt, a spanyol, a brit és a török csapat főzött. Ma este derül ki, hogy a 20 csapat közül melyik tizenegy jut ki a zsűri döntése alapján Lyonba, a 2017-es világdöntőre, amelyen az amerikai, az európai és az ázsiai kontinentális döntő legjobbjaival együtt összesen 24 ország séfje vesz majd részt. (MTI)

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2017. március 23.
Mol felirat az olajkonszern töltőállomásán Budapesten, a Szentendrei úton 2017. március 23-án.
MTI Fotó: Marjai János
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.