Kultúra

Benedict Cumberbatch akcióba lendül a Doctor Strange új forgatási fotóin

A mozi munkálatairól érkezett fotókon a mágust alakító Cumberbatch és kollégája, Chiwetel Ejiofor New York utcáin futkározik.

Mostanra befejeződött a Doctor Strange mozi forgatása, amelyben a nagyszerű Benedict Cumberbatch fogja megformálni a Marvel mágusát. Tavaly ősszel még Nepálban kezdődtek meg a munkálatok, ám azóta átköltözött a stáb New Yorkba, ahol az utolsó napokban utcai jeleneteket vettek fel – ezekről jelent meg pár klassz fotó, melyeken a jelmezében zseniálisan kinéző Cumberbatch és a Mordo báró karakterét alakító Chiwetel Ejiofor nagy rohangálásának pillanatait láthatjuk. Azt persze nem tudni, hogy a forgatáson hová/miért futottak ennyire a színészek, azonban nyilván egy akciójelenet egyik szegmenséről volt szó, miután Cumberbatch arcára sebhelyeket is varázsoltak a sminkesek.

Galéria
GC Images

A korábban egyaránt Oscarra és Golden Globe-ra is jelölt Cumberbatch és Ejiofor mellett a Rachel McAdams, Mads Mikkelsen, Tilda Swinton, Benedict Wong, illetve Michael Stuhlbarg mellékszereplésével és Scott Derrickson rendezésében készülő Doctor Strange november 3-án fog a magyar mozikba kerülni.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik