Kultúra

Ricky Gervais és Eric Bana kamuzó rádiósokként hülyítik a népet

A Special Correspondets című vígjátékban egy szobából fogják tolni a vakmerő helyszíni tudósításokat, egészen addig, amíg komoly bajba nem kerülnek. Trailer.

A Netflix saját gyártású filmjeként készül a Special Correspondents (Különleges tudósítók), amely két nagymenő New York-i rádiósról, Frank Bonneville-ről (Eric Bana) és Albert Finch-ről (Ricky Gervais) fog szólni, akik az évek során azzal szereztek maguknak hírnevet, hogy mindig a helyszínről tudósították még a legdurvább eseményeket is, holott valójában soha nem mentek ki sehova és suttyomban egy eldugott szobából dolgoznak. Egy napon aztán Bonneville és Finch ráfázik a nagy trükkre, ugyanis a legújabb ecuadori tudósításukat követően híre megy, hogy elrabolták őket, amely komoly szenzációvá válik. A páros persze tudja, hogy ha lebuknak, börtön vár rájuk, ezért végül felkerekednek és tényleg leutaznak Ecuadorba, ahol aztán igencsak rázós helyzetekbe keverednek.

A Vera Farmiga, Kelly Macdonald, Kevin Pollak, America Ferrera, Raúl Castillo és Benjamin Bratt mellékszereplésével készülő komédiát Ricky Gervais írta és rendezi. A Special Correspondents április 29-én fog elérhetővé válni a Netflix weboldalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik