Kultúra

Harrison Ford ötödjére is Indiana Jones lesz

A Walt Disney bejelentette, hogy a legenda főszereplésével forgatják az ötödik Indiana Jones mozit, amelynek már a premierdátuma is megvan.

Miután Steven Spielberg októberben már egyszer megpedzegette a dolgot, mostanra hivatalosan is eldőlt, hogy a franchise ötödik installációjában is Harrison Ford fogja játszani mindenki kedvenc régészprofesszorát, az ifjabb Dr. Henry Jonest. Magyarán tavaly hiába is merült fel A galaxis őrzőivel nagyot dobbantó Chris Pratt neve, mint lehetséges utódé, egyelőre a készítők továbbra is a 73 éves legendával képzelik el a folytatást, amelyet a friss bejelentés értelmében 2019. július 19-én fognak bemutatni az amerikai mozikban.

A már biztosan készülő produkciónak egyelőre sem címe, sem forgatókönyvírója nincsen, mindazonáltal a Disney azt is megerősítette, hogy a korábbi négy után természetesen az ötödik részt is Steven Spielberg fogja rendezni. A feltehetően jövőre forgó Indiana Jones 5 producerei pedig ugyancsak már-már hagyományos módon Spielberg mellett a Lucasfilmet is vezető Kathleen Kennedy, illetve Frank Marshall lesznek.

Forrás: Box Office Mojo, IMDb

Ajánlott videó

Olvasói sztorik