Kultúra

Szombaton temetik Lemmyt, az egész világot meghívták

Medvegy Gábor
Medvegy Gábor

hírszerkesztő. 2016. 01. 06. 20:18

A Motörhead szeretné, ha mindenki részese lenne a szertartásnak kedvenc kocsmájában, vagy otthon, baráti körben, a neten keresztül.

„Szombaton összegyűlik a világ és megünnepli barátunk, a legenda, Ian Lemmy Kilmister életét” – jelentette be Facebook-oldalán a Motörhead. Helyi idő szerint délután háromkor kezdődik a zenekar frontemberének temetése Hollywoodban, ami budapesti idő szerint éjfélre esik.

A Motörhead azt kérte a rajongóktól, ne menjenek el személyesen a szertartásra, mert szűkös a hely, azt a családtagok és a közeli barátok számára tartják fenn. Mégis szeretnék, ha mindenki a részese lenne az eseménynek, ezért a zenekar Youtube-csatornáján élőben fogják közvetíteni a temetést.

„Bárhol lesztek, kérjük, gyűljetek össze és nézzétek a szertartást a többi Motörheadbangerrel és barátaitokkal. Menjetek el a kedvenc bárotokba, klubotokba, és koccintsatok velünk. Vagy csak hívjátok át a haverokat, és ünnepeljétek Lemm életét otthon” – írták.

SATURDAY JANUARY 9th THE WORLD CELEBRATES LEMMYOn SATURDAY JANUARY 9th, the world will come together and celebrate the…

Posted by Official Motörhead on Tuesday, 5 January 2016

Kommentek

http://24.hu/kultura/2016/01/06/szombaton-temetik-lemmyt-az-egesz-vilagot-meghivtak/ 1055701 http://24.hu/kultura/2016/01/06/nyaralason-ne-kezdj-az-exeddel-kavarni-mert-berag-az-uj-pasija/