Kultúra

Elkészült a forgatókönyv: jöhet a Ragadozó-reboot

Az új film forgatókönyvírója jelentette be, hogy megvan a sztori, amellyel újraindítják a földönkívüli hobbivadászok mozis szériáját.

Miután még júliusban Arnold Schwarzenegger egy interjúban felmagasztalta az új Predator-mozi levezénylését elnyerő Shane Black rendezőt, most végre új infó látott napvilágot az egyelőre ellentmondásos megítélésű produkció háza tájáról, ugyanis a reboot forgatókönyvírója, Fred Dekker bejelentette, hogy kész van a szkript. A bevallottan a franchise újraépítésének alapkövét jelentő történetről Dekker ugyan nem árult el konkrétumokat, azonban a film producere, John Davis korábban a Collidernek már röviden vázolta, milyen is a hamarosan készülő alkotás cselekménye:

A forgatókönyv és a perspektíva is nagyon friss és eredeti. Én mondom, a nézők valami olyasmit fognak látni, amire nem számítanak, és azt fogják mondani “Ez a legszórakoztatóbb módja a franchise újraindításának!”.

Davis tehát nagyon lelkes és vélhetően a kollégái is azok, miközben a Ragadozó-filmek rajongói valószínűleg nem annyira, mindazonáltal akár még valami értékelhető is kisülhet majd az újabb rebootból. Jóllehet nem árt óvatosan közelíteniük és tálalniuk a projektet a készítőknek, tekintve, hogy 2010-ben már az Antal Nimród dirigálta Ragadozókat is a franchise rebootjának harangozták be, ám abból hiába is lett egy takaros tisztelgés a John McTiernan-féle 1987-es alapfilm előtt, nem ütött akkorát, hogy arra kimondottan büszke lehessen a filmszériát futtató 20th Century Fox.

Forrás: Collider, Coming Soon

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik