Kultúra

Jön a szörnyfilmek csúcsa: a Godzilla vs King Kong

A Warner Bros. hivatalosan is bejelentette, hogy tervezik a produkciót, melyről már azt is tudni, mikor kerülhet a mozikba.

Komoly szörnyes terveket szövöget a Legendary Pictures és a Warner Brothers stúdiópárosa, ugyanis felfedték, hogy a tavalyi Godzilla csupán a kirakós első darabja volt abban a nagyszabású projektben, mely végül az óriásgyík és a hasonlóképpen legendás óriásgorilla, King Kong hollywoodi szuperküzdelméhez vezet majd. Tudniillik, az már egy ideje megvan, hogy Jordan Vogt-Roberts rendezésében 2017. tavaszán érkezik a Kong: Skull Island című King Kong-reboot, továbbá immáron a Godzilla folytatása is be van táblázva, amely 2018. nyarán kerül a mozikba. Ám mindez még semmi, ugyanis most kiderült, hogy ez az egész a két titán egymásnak eresztésére van kihegyezve, amely Godzilla Vs. Kong címen 2020-ban valósul majd meg.

A bejelentett gigaprodukció ugyan az álomgyár berkeiben készülő első viadala lesz a két szörnynek, mindazonáltal Godzilla és King Kong a múltban már összecsaptak párszor, legutoljára az 1962-es Kingu Kongu tai Gojira, vagyis King Kong vs. Godzilla című japán alkotásban (ennek színvonalából ad ízelítőt a nyitókép is). Hogy aztán a kb. a Batman Superman ellen mintájára az ikonikus figurákat összeboronáló Legendary-Warner koncepcióból mi sül ki, azt csupán évek múlva tudjuk meg.

Forrás: Coming Soon, Empire

Ajánlott videó

Olvasói sztorik