Kultúra

Gina Lollobrigidának “elment az esze”

Gyámság alá helyeztetné Gina Lollobrigidát a fia, mert szerinte a 86 éves egykori filmdívának "elment az esze".

Milko Skofic elmondta olasz lapoknak, hogy anyja fiatal férfiakkal veszi körül magát, akik csak az örökségre pályáznak.
A színésznő első – egy szlovén orvossal kötött házasságából – származó Skofic ügyvédhez fordult a hajdani szexszimbólum beszámíthatatlanná nyilvánítása érdekében.

Skofic azt állítja, hogy két éve képtelen találkozni anyjával, akivel telefonon sem tudott kapcsolatba lépni “az őt körülvevő, csak az örökségre pályázó személyek miatt”. Olasz lapok 36 millió euróra becsülik Lollobrigida olaszországi és monacói vagyontárgyainak értékét. Homály fedi, hogy az idős színésznőt érvényes házasság fűzi-e egy 34 évvel fiatalabb spanyol üzletemberhez, az 52 éves Javier Rigauhoz, aki 2006-2007-ben udvarolt neki.

Lollobrigida 2010-ben feljelentette volt vőlegényét, aki szerinte csalárd módon, az ő beleegyezése nélkül, a távollétében kötött vele házasságot Barcelonában nyolc tanú előtt ugyanazon év november 29-én; őt állítólag egy másik nő, egy csaló, egy “hasonmás” képviselte az esküvőn.

Az “önjelölt” férj viszont váltig állítja, hogy a házasság érvényes, az a színésznő által egy barcelonai közjegyző előtt 2010. augusztus 6-án adott “különleges” meghatalmazás alapján jött létre.

Lollobrigida szerint a férfi olyan dokumentumokon szereplő aláírását használta fel a házasságkötéshez, amelyeket egészen más célból látott el kézjegyével, és Rigau célja csak az örökség megkaparintása.

Az olasz lapoknak nyilatkozó Milko Skofic bírálta anyját azért is, mert a Rigauval való szakítása után is viszonyt létesített más, jóval fiatalabb férfival.

A fiúnak nem tetszett az sem, hogy Lollobrigida tavaly egy svájci árverésen eladott 3,8 millió eurónyi családi ékszert. Az olasz sajtó szerint a színésznő azzal vágott vissza fiának, hogy mentálisan “tökéletesen rendben van”, utazgat a világban, ingázik Róma és Monte-Carlo között.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik