Kultúra

Csütörtökön és pénteken: Bor, mámor, szerelem!

Idén is várják a közönséget a Pelikán Udvarban a Zenés Nyári Estek keretében. A nagysikerű Bor, mámor, szerelem kis esti operettkoktél mellett a Csak egy tánc volt...című produkciót is megtekintheti a nagyérdemű.

Mi kell egy felejthetetlen nyári estéhez? Bor, mámor, szerelem? Igen! Minderre csütörtökön és pénteken sor is kerül, hiszen a Vörösmarty Színház művészei operettkoktéllal lépnek színpadra-írja honlapján a Vörösmarty Színház.

Egy héttel később, július 16-án és 17-én a Táncdalfesztivált felidéző másik előadás, melyben többek között színpadra lép Koós János is lányával, Rékával.

A Bor, mámor, szerelemben Váradi Esztert, Keller Jánost, Mahó Andreát, valamint Závodszky Noémit, Buch Tibort, Juhász Illést és Tűzkő Sándort láthatjuk majd.

Váradi Eszter így nyilatkozott az operettkoktéllal kapcsolatban: egyetlen célunk van, arcátlanul szórakoztatni. A bohókás, fordulatos történetet sok tánccal, dallal és élő zenével fűszerezzük.

A Csak egy tánc volt… című produkciót Keller János ismertette: a Két összeillő embert nagy sikerrel játsszuk a bemutató óta, természetesen a következő évadban is műsoron marad. Már a próbák alatt felmerült bennünk a gondolat, hogy milyen jó lenne egy koncertet összehozni az ott elhangzó dalokból.

Az előadásokat eső esetén a Vörösmarty Színházban tartják meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik