Kultúra

Zalatnay Cini, Bach Szilvia és Éles István az IH-ban

Március 12. hétfő.12:00. IH Rendezvényközpont (Szeged, Felső Tisza-part 2.)

Zalatnay Sarolta a magyar könnyűzenei élet Nagy Generációjának emblematikus alakja.A Táncdalfesztiválon való felbukkanása óta a legkiválóbb szerzők írták a dalait: Dobos Attila, Schöck Ottó, Presser Gábor, Frenreisz Károly, Máté Péter, Gábor S. Pál , Szenes Iván, S. Nagy István és Adamis Anna.
Számtalan sláger fűződik a nevéhez: “Hol jár az eszem?”, “Nem vagyok én apáca”, “Hosszú forró nyár”, “Tölcsért csinálok a kezemből”, “Miért mentél el?”, “Mindig kell egy barát”…

Éles István Magyarország egyik legtehetségesebb hangutánzó-mûvésze, humoristája. Ma már több száz hang „tulajdonosa” (Hofi Géza,Latinovits, Kabos Gyula, Szabó Gyula, Orbán Viktor, Torgyán József, Latabár Kálmán stb.) Saját nagylemeze: Az Éles nem habostorta!

Bach Szilvia színésznõ, humorista, parodista, énekesnõ.
A sokoldalú mûvésznõt számos helyrõl ismerheti a közönség. Színházi fellépései mellett a televízós mûsorokban is rendszeresen fellép.
Edith Piafot, Katona Klárit, Psota Irént, Törõcsik Marit kitűnõen utánozza. Ír, rendez, 2 könyve jelent meg:
“Nem vagyok én Müller Péter!” és “Az utolsó tánc”
Előadásuk arról a világról mesél,  melyet /Petõfivel szólva/ tán csodálunk, ám de nem szeretünk, kivéve, ha jókat nevethetünk rajta… Mesélnek  és énekelnek errõl az ízlést /de/formáló, egyszerre kívánatos és kiállhatatlan celebvilágról.

Jegy ár: 15. sorig 2.500,- Ft, 16. sortól 2.200,- Ft

Ajánlott videó

Olvasói sztorik