Nagyvilág

Kórházi váróban, mindenki szeme láttára molesztálta unokahúgát

A kínai kórházban készült fénykép futótűzként kezdett el terjedni a közösségi oldalakon.

A kínai hatóságok letartóztattak egy férfit, miután fénykép készült róla, ahogy egy kórházi váróban molesztálja az ölében ülő unokahúgát – jelentette a helyi sajtó. A fotót egy várakozó beteg készítette hétfőn, Chongqing város egyik kórházában. A felvételen látni lehet, ahogy a férfi belenyúl a kislány nadrágjába, miközben a gyerek a mobiltelefonját nézi.

Egy kórházi váróban, nyíltan molesztálta unokahúgát egy férfi Kínában. (Fotó:Weibo)

A fotó készítője feltöltötte az internetre, ahol futótűzként kezdett el terjedni. Elmondása szerint, amikor a gyerek visszatért a vizsgálatból, visszaült a férfi ölébe, aki ekkor visszadugta a kezét a kislány nadrágjába, és ott folytatta a molesztálást, ahol abbahagyta. A szemtanú elmondása szerint a lány faarccal tűrt, miközben a telefonját nézte.

Chongqing város rendőrsége szerdán jelentette be, hogy letartóztatták a férfit, aki beismerte a molesztálást. Ekkor derült ki, hogy a molesztáló a lány nagybátyja. Közben a közösségi oldalakon a férfi példás megbüntetését kezdték el követelni. És voltak, akik felvetették: ha nagy nyilvánosság előtt ezt csinálja a lánnyal, akkor vajon mi folyhat zárt ajtók mögött.

(A kiemelt kép illusztráció. Fotó:Thinkstock)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik