Nagyvilág

Donald Trump abba a kategóriába került, hogy vele már mindent szabad

Persze nem mintha nem szolgált volna rá az amerikai elnök a közutálatra.

Talán nem túlzás kijelenteni: mióta megválasztották Donald Trumpot, nem telt el úgy hét, hogy ne alakult volna ki körülötte valami kisebb-nagyobb balhé. Különösen gyűlölik Trumpot a mexikóiak, ami nem csoda, hiszen a republikánus jelölt a kampányában többször is elfogadhatatlan hangot ütött meg velük kapcsolatban.

Trump többször rossz embereknek, erőszaktevőknek, gyilkosoknak nevezte őket, ráadásul a programja egyik sarokpontja a déli határra építendő kerítés volt.

Az Egyesült Államok elnöke emiatt olyan kategóriába került, hogy nemhogy az alapvető tiszteletet nem érdemli meg, de vele gyakorlatilag bármit meg lehet csinálni. Legalábbis, ha ábrázolásról, vagy véleménynyilvánításról van szó.

A mexikóiak hamarosan szó szerint kitörölhetik a hátsójukat Donald Trumppal
A WC-n ülve ezentúl nem kell aggódni, ha valami "YUGE" lesz.

Az egyik legújabb mexikói bosszútermék a Donald Trump sör lehet, amelyet a Amigous Cerveza dob piacra. Magáról a sörről egyébként nem sok részlet jelenik meg a híradásokban, inkább mindenki a címkével van elfoglalva, amelyen az elnök látható fegyveres mariachiként. Az i-re a pontot egyértelműen a szigorú tekintetű Trump szvasztikás övcsatja teszi fel. A fenti gyilatkozatok fényében ezt az áthallást talán nem kell túl sokat magyarázni.

A kézműves sör különlegessége egyébként, hogy mexikói és amerikai főzőmesterek együtt dolgoztak rajta. Ezzel az volt a céljuk, hogy megmutassák: nagyon is jól együtt tud működni a két nemzet, állítson bármit az USA elnöke.

Via

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik