Nagyvilág

Megerőszakolt és kirabolt egy nő egy férfi taxisofőrt

A sofőrt a torkához tartott késsel fenyegette az amerikai nő társa.

Nemi erőszak, valamint rablás minősített esete vádjával indítottak eljárást egy 23 éves nő ellen az amerikai Ohio államban, miután még januárban megerőszakolt és kirabolt egy taxisofőrt – jelentette a helyi sajtó. Britany Carter ellen az előző hét szerdán emelt vádat egy vádesküdtszék, és jelenleg előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást.

A helyi hatóságok közlése szerint Carter két férfival együtt még január 28-án, helyi idő szerint hajnali fél ötkor hívott egy taxit egy szállodához, az ohiói Findlay városában. Útközben egyik társa, a húszéves Cory L. Jackson egy kést szorított a 29 éves sofőr torkához, akin Carter „szexuális aktust” hajtott végre. A hatóságok azt nem közölték, hogy ez egészen pontosan mit csinált a nő.

Az üggyel foglalkozó nyomozó, Robert Ring hadnagy a The News Messenger című helyi lapnak elmondta: nem tudják, hogy Carter miért erőszakolta meg a férfit. „Talán figyelemelterelés volt, mert pénzt vettek el tőle” – közölte Ring

Megerőszakolt és kirabolt egy nő egy férfi taxisofőrt 1
Brittany Carter letartóztatási fényképe. Fotó: Hancock megyei rendőrség

Carter a szexuális támadás után két társával együtt elmenekült a taxiból, de előtte még kirabolták a férfit, akinek zsebéből 32 dollárt zsákmányoltak. A sofőr ezután rögtön jelentette az esetet a helyi rendőröknek. A rendőrség közlése szerint a sofőr nem szenvedett semmilyen sérülést.

A hatóságoknak egyelőre nem sikerült elfogniuk Jacksont, akit a rablás mellett nemi erőszakhoz nyújtott segítséggel vádolnak. A férfi ellen körözést adtak ki. Jackson ellen egyébként egy közeli városban egy gyilkossági ügy miatt van érvényben körözés – közölte Ring.

A taxiban lévő harmadik férfi ellen egyelőre nem emeltek vádat. Egy helyi ügyész a Toledo Blade című lapnak azt mondta, egyelőre nem számít vádemelésre, míg a Smoking Gun a rendőrségre hivatkozva azt írta, vádat fognak emelni ellene, amint azonosítják.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik