Nagyvilág

Betört, majd meztelenül kezdett rántottát sütni egy férfi

Egy időre teljesen lemerevedett az a vancouveri fiatalember, aki arra ment ki a konyhájába, hogy egy vadidegen ember, anyaszült meztelenül, éppen tojásokat süt. A srác már korábban hallotta a zajt, de azt hitte, a lakótársa ért haza. Egy idő után azonban gyanakodni kezdett.

Később kiderült, hogy a betörő egyszerűen benyitott az ajtón, ami nem volt kulcsra zárva. Észre kellett vennie, hogy valaki éppen tévét néz a nappaliban, de nem zavartatta magát. A konyhában ledobta a ruháit, majd munkához látott.

Amikor a látványtól ledöbbent lakó visszanyerte a lélekjelenlétét, egyszerűen kizavarta a 35 év körüli pucér pasit az utcára, majd hívta a rendőrséget. Az egyenruhások hamar megtalálták a meztelen betörőt. Letartóztatták, és meggyanúsították betöréssel. Bár rántottakészítés közben, valahogy megrongálta tűzhelyt, és a mikrót is, a törvény előtt ezekért nem kell majd felelnie.

Az esetről szóló közleményben a rendőrség figyelmeztette a lakosságot, hogy mindig tartsák zárva az ajtókat. Hangsúlyozták: csak Vancouverben 1600 olyan betörés történt az idén, amikor az elkövetők, gond nélkül jutottak be a nyitott ajtókon, vagy ablakokon.

Nem tudni, hogy ugyanarról az elkövetőről van-e szó, de 2013-ban majdnem ugyanez megtörtént már egyszer a kanadai nagyvárosban. Egy férfi akkor is egy meztelen, éppen rántottát készítő betörőt talált a konyhájában. A különbség csak annyi, hogy az idegen akkor le is zuhanyozott, mielőtt nekilátott a főzésnek.

(Global News)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik