Nagyvilág

Megerőszakolt, majd azzal zsarolt két férfit

Öt és fél évig tartó börtönbüntetésre ítéltek a szibériai Novoszibirszk városában egy 43 éves nőt, aki még a kilencvenes években társaival együtt elrabolt, majd szexre kényszerített két férfit – írta a Siberian Times. Szuzanna Gubaseva áldozatai helyi üzletemberek voltak, akikkel korábban a nő egy egyetemre járt.

A beszámoló szerint, amikor a két férfi megérkezett Gubaseva lakásába, három maszkos férfi rontott rájuk, akik megbilincselték őket. Majd a nő arra kényszerítette őket, hogy közösüljeken vele. Erről videófelvétel, valamint fényképek is készültek, amivel megzsarolták a két áldozatot.

Suzanna Gubasheva
Szuzanna Gubaseva

Gubaseva az ügyében döntő bíróság ítélete szerint nagyjából hatmillió forintnyi készpénzt követelt azért, hogy ne kezdjék el terjeszteni a felvételeket. Ezen felül háromezer rubelt és kétszáz dollárt is elvettek a két férfitól.

Az 1997-ben történt eset után Gubaseva, valamint férje, akivel együtt hajtotta végre az akciót, elmenekült Oroszországból. A nő az azóta eltelt években különböző álnevek alatt utazgatott Európában, mire 2014-ben a spanyol hatóság letartóztatták, és kiadták Oroszországnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik