Nagyvilág

Kivégzésszerű tömeggyilkosság Ohióban

Nyolc holttestet találtak egy vidéki kisvárosban az ohiói Pike megyében, helyi idő szerint péntek reggel – közölte Mike DeWine főállamügyész irodája.

A közlemény szerint az összes áldozatot agyonlőtték, a gyilkosságok kivégzésszerűen zajlottak. Az összes áldozat egy családhoz tartozott, négy különböző házban találták meg a holttesteiket.

DeWine egy helyi rádiónak elmondta, hogy az áldozatok két kamaszkorú is van. Hozzátette, hogy az elkövető csak az egészen fiatal gyerekeket kímélte meg, ők viszont valószínűleg végignézték a szörnyűséget.

Dave Dickerson, a bűncselekmények áldozatait segítő hivatal munkatársa úgy tudja, hogy két kisgyermek került kórházba, de az állapotukról, és a korukról nem volt információja.

A főállamügyész szerint eddig úgy tűik, hogy nyolc áldozat közül senki sem követett el öngyilkosságot, ami azt jelenti, hogy a tettes szökésben van. Egyelőre azonban semmi sem biztos, a nyomozók még az áldozatok azonosításánál tartanak, illetve a véres bűncselekmény indítékát próbálják meghatározni.

A helyszínre rengeteg rendőr érkezett, a helyi sheriff hivatala mellett az állami rendőrség is dolgozik az ügyön, de az FBI is felajánlotta a segítségét.

Az áldozatok családjának húsz tagja a helyi templomban gyűlt össze. Zajlik a kihallgatásuk, de eddig nem tudtak hasznos információkat adni a nyomozáshoz.

(WLWT 5)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik