Külföld

Nem akart orosz rulettet játszani egy tini, ezért fejbe lőtték

24.hu
24.hu

2016. 03. 04. 21:21

Senki sem érti a 19 éves Trizell Spencer tettét, különösen azok nem, akik vele voltak aznap délután. Egy csapat kamasz együtt lógott az egyikük családjának háza előtt egy hétfő délután, még február elején az alabamai Tuscaloosában.

Fotó: Tuscaloosa County Jail

Spencer egyszer csak azzal állt elő, hogy orosz rulettet kéne játszaniuk. A többiek nem vették komolyan, erre a fiú elvett egy félautomata pisztolyt. Egy 16 éves fiú azt mondta, ő nem hajlandó játszani, Spencer erre ráemelte a fegyvert, és fejbe lőtte.

Az áldozatot kritikus állapotban szállították kórházba, Spencert pedig letartóztatták. A helyi rendőrség gyilkosság csoportjának hadnagya, Kip Hart azt nyilatkozta, hogy az áldozat állapota súlyos, de jó esély van a felépülésére. Spencer gyilkossági kísérlettel vádolták meg, börtönben várja a tárgyalását, az óvadékát 60 ezer dollárban állapította meg a bíróság.

(via AL.com)

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Megint nem szavazták meg miniszterelnöknek a spanyol szocialisták jelöltjét
MOUNT PLEASANT, SC - DECEMBER 7:  Supporters listen as Republican presidential candidate Donald Trump speaks to the crowd Pearl Harbor Day Rally At USS Yorktown Monday, December 7, 2015, in Mt. Pleasant, South Carolina. The South Carolina Republican primary is scheduled for February 20, 2016. (Photo by Sean Rayford/Getty Images)A halál vámszedője lenne Donald Trump?