Külföld

Vérfürdőt rendezett egy michigani ámokfutó, egy 8 évest is lelőtt

Farkas György
Farkas György

újságíró, hírfőnök. 2016. 02. 21. 07:25

Feltehetőleg egy ámokfutó lőtt le legalább hat embert szombat este Michigan amerikai államban.

Az NBC tévé úgy tudja, hogy a halálos áldozatokon túl három sebesült is van a Kalamazoo megyei esetben, közülük kettő válságos, egy súlyos állapotban van kórházban. Paul Matyas megyei seriffhelyettes azt mondta: a legrosszabb, amivel számolhatnak, hogy a tettes autóval ide-oda megy, és vaktában kiválasztva áldozatait, lő. Egy helyi médium szerint négy embert lőttek le egy Texas Township-i étteremnél, két továbbit pedig egy autókereskedésnél. Az egyik egy nyolcéves kisfiú.

A rendőrséget először egy társasházhoz hívták ki, mert ott egy nőt több lövéssel meglőttek, majd az autókereskedéshez, ahol két embert lelőttek, egy harmadikat pedig megsebesítettek. Végül az étteremhez riasztották a rendőröket, mert ott a fegyveres egy rövid szóváltás után tüzet nyitott autójukban ülő emberekre, és megölt négyet, egyet pedig megsebesített. A seriffhelyettes szerint úgy tűnik, nincs közös az áldozatokban, a tettes viszont ugyanaz lehet, egy ötvenes éveiben járó férfi egy sötétkék, platós kisteherautóval. Egyelőre sejtésük sincs a hatóságoknak, mi lehet a gyilkos indítéka. Nagy erőkkel üldözik – mondta.

Egy helyi tévé szerint a feltételezett tettest elfoghatták. A WWMT a honlapján közölte: a rendőrségtől származó információja szerint elfogtak valakit, aki “megalapozottan gyanúsítható” azzal, hogy ő az ámokfutó.

 

 

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

US President Barack Obama holds a press conference following the G20 summit in Antalya, on November 16, 2015. World leaders on November 16 committed to join forces to bring peace to Syria and destroy the Islamic State jihadist network, hoping to curb the extremist menace after the Paris attacks. AFP PHOTO / SAUL LOEBObama "eltűnése" miatt sírt egy kislány, az elnök megvigasztalta
bill clinton, hillary clinton (Array)Clinton és Trump győzött, Bush megrendülten szállt ki