Külföld

Aggódik férje életéért El Chapo felesége

Tóth Richi
Tóth Richi

Okos, fontos. 2016. 02. 20. 09:54

Mexikó leghatalmasabb drogbárója éppen börtönben ül, a korábbi szépségkirálynő arra kérte a kormányt, szavatolják El Chapo Guzmán biztonságát.

Kellett filmet forgatnia El Chaponak. Ez buktatta le, meg Sean Penn mehetett vissza a börtönbe a legkeresettebb drogbáró. A Sinaloa kartell vezetőjét most az ország legjobban őrzött börtönőben, az Altiplanoban tartják fogva. De ugyaninnen már megszökött egyszer.

A Köpcös harmadik felesége, a korábbi szépségkirálynő, akit 2007-es megismerkedésük után rögtön el is vett a drogbáró, Emma Coronel Aispuro interjút adott a Telemundonak, amit majd vasárnap adnak le.

Emma Coronel / Telemundo

Egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy a szintén bűnöző családból származó Coronel a beszélgetésben arra panaszkodott, hogy hiába mondják azt a börtönben, hogy nem bántják a férjét, azonban ő biztos benne, hogy igen, megpróbálnak egy vallomást kicsikarni belőle.

Nem hagyják aludni, soha nem hagyják nyugton, zuhanyozni is alig engedik.

A nő beszélt a magánéletükről is, ikerlányaikról és El Chapo nőügyeiről is, például Kate del Castillo mexikói-amerikai tévésztárról.

Aggódom az életéért, félek, hogy baja esik a börtönben. Nem tudom, hogy van a férjem, mert nem engedik, hogy bemenjek hozzá.

És a végén még az is lehet, hogy Mexikó kiadja Amerikának, hogy ott álljon bíróság elé.

(Telemundo)

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Prága, 2016. február 15.
Beata Szydlo lengyel, Orbán Viktor magyar, Robert Fico szlovák és Bohuslav Sobotka cseh miniszterelnök (b-j) felvág egy tortát a rendkívüli visegrádi kormányfõi találkozó kezdetén Prágában 2016. február 15-én. A tanácskozás fõ témája a migrációs válság. (MTI/EPA/Filip Singer)Fico: megérte megállapodni a britekkel
Leomlott az erdélyi Szászveresmart középkori műemléktemplomának tornya