Szórakozás

Tévésztár vall El Chapo mexikói drogbáróról

Kate del Castillo mexikói-amerikai tévésztár hajlandó beszámolni a hatóságoknak az újra börtönben lévő hírhedt mexikói drogbáróhoz, Joaquin “El Chapo” Guzmanhoz fűződő kapcsolatáról – adta hírül az MTI.

A tévésztár azután jelentette be, hogy együttműködik a rendőrséggel, hogy a mexikói ügyészség parancsot adott tartózkodási helyének felkutatására és kikérdezésére. A mexikói nyomozók egy pénzmosási ügyet akarnak tisztázni, amelyben Guzman és a színésznő tequilaüzlete is érintett lehet. A hatóságok figyelme akkor irányult a színésznőre, mikor kiderült, hogy ő segítette megszervezni a találkozót Sean Penn amerikai filmsztár és a drogbáró között.

Fotó: Facebook

Miután a Rolling Stone magazin január elején lehozta Sean Penn interjúját Guzmannal, egy mexikói újság nyilvánosságra hozott egy sor állítólagos üzenetváltást del Castillo és a drogbáró között, amelyben Guzman nagyobb érdeklődést mutatott a színésznő, mint Penn iránt.

A színésznő amerikai ügyvédje szerint az Amerikában élő del Castillo tartózkodási helye egyébként nem titok, semmit nem rejteget, és amennyiben megfelelő tájékoztatást és biztosítékokat kap, szívesen megjelenik a kihallgatáson. Igaz, a színésznő a közelmúltban egy amerikai bírósághoz fordult egy olyan határozatért, amely megakadályozza a mexikói hatóságokat, hogy letartóztassák.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik