Külföld

Robbanás egy svédországi középiskolában

Medvegy Gábor
Medvegy Gábor

hírszerkesztő. 2016. 02. 02. 16:24

A tornateremben történhetett valami, az épületből mindenkit kimenekítettek.

Hatalmas robbanás rázott meg egy középiskolát a svédországi Karlstadtban. A detonáció nyomán tűz is keletkezett, de sérültekről nem érkezett jelentés. Az épületből sűrű füst szállt fel, a robbanás idején villanást is lehetett látni.

A hatóságok részéről annyit közöltek, hogy a helyszínen vannak és próbálják kideríteni, mi történt. „Azt hittük, bomba robbant” – mondta az egyik pedagógus, aki a tanári szobában tartózkodott a robbanás idején.

A svéd közmédia szerint az iskola tornatermében történhetett a robbanás. Mindenkit kimenekítettek az épületből, a diákok csoportokban állnak az utcán, többeket sokkoltak a történtek. (RT)

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Tavaszi divat 2014 (szoknya, divat, trend, )Szíriai menekült gyerekekkel varratott a H&M és a Next
The French national flag flies from the drivers window of a Toyota Yaris Hybrid automobile as French cab drivers block traffic at Porte Maillot during protest against Uber Technologies Inc.'s car sharing service in Paris, France, on Thursday, June 25, 2015. French taxi drivers are on indefinite nationwide strike as they demand a government crackdown on what they say is Uber's use of unlicensed chauffeurs for its UberPop service. Photographer Balint Porneczi/BloombergTüntetésre biztatja sofőrjeit az Uber Franciaországban