Nagyvilág

Harmadik életfogytiglanját kapja a gyerekeket gyilkoló sorozatgyilkost

Életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélt egy thaiföldi bíróság egy 34 éves férfit, amiért megerőszakolt és megölt egy hétvés kisfiút – jelentette a helyi sajtó. Ez már a harmadik életfogytig tartó börtönbüntetés volt, amit a Nui és Ting Tang néven is ismert férfira kiszabtak kisgyerekek ellen elkövetett nemi erőszak és gyilkosság miatt. A halálbüntetést azért úszta meg, mert beismerő vallomásokat tett.

Nuit azután tartóztatták le, hogy 2013 decemberében szülei autójából elcsalt majd megerőszakolt és megölt egy hatéves kislányt. A férfit 2008-ban három év és nyolc hónapig tartó börtönbüntetéssel sújtották egy hétéves kislány ellen elkövetett gyilkossági kísérlet és nemi erőszak kísérlete miatt.

Nui 2012 augusztusában szabadult, és után újra elkezdett kisgyerekekre támadni. Állítása szerint legalább tíz kisgyereket erőszakolt meg, akik közül négyet meg is ölt. Legfiatalabb áldozata egy négyéves kislány volt.

A helyi sajtóban megjelent hírek szerint Nui egy árvaházban nőtt fel, mielőtt egy házaspár örökbe fogadta, és kisgyerek korában rendszeresen szexuális bántalmazás áldozata volt. Nevelőszülei nem járatták iskolába, ahelyett építkezéseken és vásárokon kellett dolgoznia. Elmondása szerint 15 éves volt, amikor először támadt kisgyerekekre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik