Nagyvilág

Repülőn szexelt egy pár (18+)

repülő (repülő, )
repülő (repülő, )

Most bíróság előtt kell felelniük a tettükért.

Az Oregonból Las Vegasig tartó, 90 perces repülőutat dobta fel egy kis szexszel egy amerikai pár. A 33 éves, szépségszalonban dolgozó Jessica Stroble és párja, a borászgazda Christopher Martin az amerikai Allegiant Air légitársaság járatán esett egymásnak, ám az egyik, túloldalon ülő utas szemtanúja volt az esetnek. Az illető pedig feljelentette a párocskát az „illetlen, obszcén viselkedésükért”.

Mint a jegyzőkönyvből kiderül, Jessica „kézzel izgatta az ablaknál ülő partnere nemi szervét, majd pedig orálisan kényeztette”. A szemtanú még azt is elmondta, hogy az orális aktus után a nő megtörölte a száját, a férfi pedig visszatette a péniszét a nadrágba.

Az ételek, italok felszolgálása után azonban Jessicáék megismételték az aktust. Az amerikai nő ismét orális szexben részesítette párját – árulta el a szemtanú, aki a stewardessnek is jelentette az esetet. Az utaskísérő odament a párocskához, és felszólította őket, hogy hagyják abba, ám a felgerjedt párt a figyelmeztetés sem akadályozta meg abban, hogy folytassák. Ezúttal Christopheren volt a sor: felhúzta barátnője szoknyáját, és csókolgatni kezdte a nő mellét. Erre már több utas is a stewardesst hívta, hogy vessen véget az ingyenpornónak.

Amint leszállt a gép, a párt elvezették, és a Las Vegas-i rendőrségen kihallgatták. Az ügyük a bíróságon folytatódott, ugyanis „illetlen, obszcén viselkedéssel” vádolták meg őket. Amennyiben bűnösnek találják, akár 90 nap börtönt is kaphatnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik