Nagyvilág

Gyerekeiket eszik az éhező észak-koreaiak

Észak-Korea farm (észak-korea, szárazság, éhezés, )
Észak-Korea farm (észak-korea, szárazság, éhezés, )

Lánya és fia húsát szolgálta fel feleségének. Kiásta unokája holttestét, hogy megegye. Piacon árulta a legyilkolt emberek húsát. Igazi horrortörténetek a világ legzártabb országából.

A világ elől rejtve maradt szörnyű történetekről a Japánban működő, és megbízható hírforrásnak tartott Asia Press jelentésére hivatkozva számolt be a Sunday Times. A titokban dolgozó helyi riporterek jelentései szerint két észak-koreai tartományban – ahonnan tavaly év elején minden élelmiszert elvittek a fővárosban élő pártkatonák számára – több mint tízezer ember halt éhen, miután komoly szárazság sújtotta a területet. Az éhezés kannibalizmusba taszította a falusiakat.

A Times cikke szerint 2012 májusában kivégzőosztag ölt meg egy férfit, aki megölte két gyerekét, hogy megegye őket. A férfi akkor ölte meg lányát, amikor felesége nem volt otthon, majd fiával is végzett, amikor a gyerek meglátta a gyilkosságot. Amikor pedig felesége visszatért, felszolgálta neki a gyermekek húsát. A nő azonban gyanút fogott, és feljelentést tett a közbiztonsági minisztériumnál, ami után megtalálták a holttesteket.

Egy másik faluban már nem sikerült megakadályozni a kannibalizmust. Az országot uraló párt egyik tisztségviselője elmondta: egy éhségtől megőrült férfi megfőzte és megette gyermeke húsát, ami után le lett tartóztatva. A beszámolók szerint egy éhező nagypapát pedig azután tartóztattak le a hatóságok, hogy kiásta unokája holttestét, és megette – közölte az egyik titokban dolgozó észak-koreai riporter.

Az éhezéstől sújtott egyik tartomány székvárosában szintén sortűzzel végeztek ki egy férfit, aki 11 embert gyilkolt meg, és húsukat, mint disznóhúst árulta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik